Webbkurs – Tedestrand Metoden®

Du har möjlighet att få hjälp att bryta dina destruktiva mönster och navigera mot bättre tider med hjälp av Tedestrand metoden. Här kan du boka en utbildningsplats för att ta del av webbkursen som går igenom Tedestrand metoden® med dig.

Kursen innehåller en video, en nedladdningsbar PDF-fil samt en ljudfil som är strukturerad för att vara lätt att förstå.

Fördelen med webbkursen är att du närsomhelst kan gå igenom den och komma tillbaka till den, vilket gör det lättare för dig att påminna dig om metodens principer.

Därtill har du möjlighet att få personliga uppdateringssamtal av mig när du väljer ett av kurspaketen som innehåller detta.

Anders Tedestrand
Grundare av Tedestrand Metoden ®

Så här går det till

  • Välj kurspaket du vill köpa
  • Gå till kassan och fyll i dina uppgifter
  • När betalningen är mottagen får du ett inlogg till kursen (hanteras manuellt och kan ta några timmar)

Vanliga frågor

Ja, du betalar via Paypal som hanterar allt som har med transaktionen att göra. Inga uppgifter om ditt betalkort sparas någonstans. Betalning sker via säker SSL-anslutning.
När du har betalat får jag ett meddelande om att du har köpt ett kurspaket. Jag mailar då instruktioner för hur du kommer åt din webbkurs. Vänligen ha överseende med att det kan ta några timmar eftersom jag sköter detta manuellt.

Vid frågor maila mig: anders@tedestrand.se

Kursen är en självstudiekurs, men många väljer att köpa ett paket med uppföljningsamtal. Det kan vara skönt att kunna ställa frågor och diskutera kring kartan och tankesättet, så att det blir rätt från början.

Ordinare coachingsamtal kostar 800 kr/timme, men när du bokar webbkurs och samtal samtidigt får du rabatt på de 2 första samtalen med 300kr/per timme. Köper du kurs + 3 samtal får du ytterligare 100 kr rabatt.

Ja, priserna är inklusive moms.